Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας!!!

Πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή 27 Γενάρη η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας στην αίθουσα  που μας  παραχώρησε ο Σύνδεσμος Λιδωρικιωτών  ΄΄Η ΓΚΙΩΝΑ΄΄ στον Βύρωνα.
Πολλοί συγχωριανοί και φίλοι μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.
Ανταλλάξαμε ευχές πίνοντας το καφεδάκι μας και είδαμε ανθρώπους που ήρθαν για πρώτη φορά ή μετά από πολύ καιρό σε εκδήλωση του Συλλόγου, κάτι που μας  χαροποίησε ιδιαίτερα.

Ο Πρόεδρος του  Συλλόγου μας, κύριος Παναγιώτης Καραχάλιος, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, ευχήθηκε Καλή Χρονιά και  τόνισε ότι ο Σύλλογος κάνει πολλές προσπάθειες για να λυθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν χρόνια τώρα τον τόπο μας καθώς και δράσεις στην Αθήνα ώστε  να βρισκόμαστε συχνά και να επικοινωνούμε οι εδώ συγχωριανοί.

Η πίτα μας δεν είχε φλουρί, αλλά έγινε κλήρωση αρκετών δώρων. Το πρώτο δώρο ήταν ένα ημερολόγιο τοίχου με την φωτογραφία του χωριού μας, προσφορά του κυρίου Σωτήρη Ανδρεόπουλου, ο οποίος πρόσφερε και κούπες με φωτογραφία  του χωριού που δόθηκαν τιμητικά σε ανθρώπους που πέρασαν από  το ΔΣ του Συλλόγου και τώρα είναι ηλικιωμένοι ή δεν βρίσκονται στην ζωή (τα δώρα τα παρέλαβαν απόγονοί τους).

Στην εκδήλωση ήταν διαθέσιμο και το ημερολόγιο του Συλλόγου, που, φέτος, είναι τύπου  ατζέντα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  όλους  όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους: τους συγχωριανούς και τους  φίλους μας, τον βουλευτή Φωκίδας  και καταγόμενο από  το  χωριό μας, κύριο Ηλία Κωστοπαναγιώτου και τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Λιδωρικιωτών ΄΄Η ΓΚΙΩΝΑ΄΄, κύριο Κώστα Τσώνο, Αντιπρόεδρο, κύριο Θύμιο Καψάλη, Γεν. Γραμματέα με καταγωγή και από το Κλήμα και τον κύριο Ανδρέα Γκόλφη, Ταμία.

Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς την Πρόεδρο και τα  μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Λιδωρικιωτών ΄΄Η ΓΚΙΩΝΑ΄΄ για την παραχώρηση  της αίθουσάς τους τόσο για τις διάφορες  εκδηλώσεις μας αλλά και για την πραγματοποίηση των συνεδριάσεών μας.

Ευχόμαστε Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία, αισιοδοξία και μαχητικότητα!!













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.